Munkavédelem felsőfokon

Cégünkről

A Safety-Fer Kft. 2015-ben alakult Szigetszentmiklóson. A cég egyéni munkavédelmi eszközök, felszerelések kis- és nagykereskedelmével foglalkozik országos szinten.

23 Év Tapasztalat Az Építőiparban

A céget Fürj Ferenc a munkavédelmi termékek felhasználása és értékesítése körében szerzett magas szintű szakmai tapasztalatok birtokában alapította. Ezen ismereteit 1995 óta az építőiparban folytatott irányítói tevékenysége és a munkavédelmi termékek gyártói szintű értékesítési vezetőjeként szerezte meg. Így mint felhasználó, mint pedig értékesítői, gyártói szemszögből ismerve a piac igényeit, elvárásait teljes körű tanácsokat, ajánlatokat kínál Partnerei és leendő Ügyfelei felé. A Kft. másik tulajdonosa Borbély Ilona, aki több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a munkavédelmi ruházat és eszközök piacán.

Folyamatos fejlődés

Termékeink iránt felmerülő igényeknek köszönhetően Megrendelőink körét folyamatosan bővítjük. Kínálatunkban a hazai legnagyobb importőrök termékei jelennek meg egyre nagyobb számban. Régi és új partnereinkkel egyaránt a hosszú távú kapcsolatra törekszünk, melynek alapját a kellő rugalmasság képzi.

Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű és hosszú távú szolgáltatást helyezzük, ügyfeleink – akár egyedi – igényeinek megfelelően.

A cég tevékenységi körei:
– kiskereskedelem
– nagykereskedelem
– munkavédelmi szaktevékenység és egyéb munkavédelmi feladatok ellátása

 

Eladott Termék

Elégedett Ügyfél

Partner Cég

Segítünk cégének

  • arculat kialakításban, céglogók grafikai tervezésével,
  • egyedi gyártású munkaruhák beszerzésével (munkaruha logózással: szitázott, vagy hímzett kivitelben),
  • profilunkhoz kapcsolódó sorozatgyártott és egyedi munkavédelmi táblák, nyomtatványok beszerzésével,
  • az általunk forgalmazott zuhanás gátló eszközök éves kötelező felülvizsgálatának ügyintézésével (rövid, 2 – 3 napos határidővel!),
  • a teljes egyéni védőeszköz paletta beszerzésével.

Safety-Fer Munkavédelmi Kft.

Árajánlat kérésekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

Fürj Ferenc

safetyfer2015@gmail.com
+36-20-368-33-34

Borbély Ilona

+36-70-605-05-25

Lépjen kapcsolatba velünk!